A WebShop-ban elérhető termékeink a 27% ÁFA-t tartalmazzák.


Kategóriák

A PTEN (Professional Tools & Equipment News) a TOPDON Phoenix Max és Phoenix Remote készülékeit a 2022-es év 2. negyedévének "TOP 10 diagnosztikai termék" listájára vette fel."A minőségi diagnosztikai termékek iránti igény soha nem fog megszűnni, de a megfelelő termékek kiválasztása nehéz lehet. Az olyan szempontok, mint az ár, a technikai támogatás, a funkcionalitás és még sok más, amit meg kell vizsgálni, túlterhelő lehet. Hogy megkönnyítsük a dolgot, összeállítottunk egy listát a legtöbbet kattintott diagnosztikai eszközökről és berendezésekről, amelyet kiindulópontként használhat."

Az első helyezett: Phoenix Max autódiagnosztikai eszköz

A TOPDON Phoenix Max diagnosztikai keresőeszköz egy OE-szintű szkenner 13,3"-os képernyővel, amely egy munkaterületre alkalmas külsőben kapott helyet. Képes a 9V-os és 24V-os akkumulátoroktól kezdve a járművek konfigurációjára, és rendelkezik FCA Gateway hozzáféréssel, topológia feltérképezéssel, valamint ADAS-kompatibilis.

A tizedik helyezett: Phoenix Remote

A TOPDON Phoenix Remote helyi és távdiagnosztikára szolgál. Támogatja a hang- és videohívásokat, hogy a felhasználók számára valós idejű kommunikációs lehetőségek álljanak rendelkezésre, így a felhasználók közvetlenül beszélhetnek a professzionális szerviz- és javítótechnikusokkal a programozásról, a távdiagnosztikai folyamatról, illetve a hibaelhárítási és műszaki kérdések megoldásáról.

A PTEN-ről

A PTEN egy ajánlott magazin minden műhelytulajdonos vagy autószerelő számára. Az Endeavor Business Media tulajdonában lévő kiadvány arra törekszik, hogy olvasóinak magas színvonalú és informatív tartalmat nyújtson a legújabb trendekről és eszközökről.
A magazin a szerviz/ütközésjavítás és az utángyártott termékek forgalmazásával kapcsolatos hírek első számú forrása. A PTEN azonosítja az úttörő autóipari eszközöket, és díjazza az iparágvezető vállalatokat az innovációért, a magas színvonalú szolgáltatásokért.


LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA

Telefonszám: +36 99 555 512
E-mail: diag@intent.hu
Varga József
Diagnosztika és Mérőeszközök üzletág

Applikációk a TOPDON termékekhez