T-Ninja PRO Kulcs és diagnosztikai, programozó készülék

TOPDON

A T-Ninja Pro a TOPDON Technology által kifejlesztett autóipari kulcsprogramozó eszköz. A T-Ninja1000 továbbfejlesztéseként a T-Ninja Pro számos funkcióval büszkélkedhet, beleértve a Kulcsok száma, PIN olvasás, Kulcstanulás, Távirányító tanulás, Kulcsok törlése és Minden kulcs elveszett funkciók. A teljes OBD2 diagnosztika és 8 karbantartási szolgáltatást támogató kulcsprogramozó OBD2 szkennerként is működik, és segít a technikusoknak alapvető diagnózisok elvégzésében az autókon.
A T-Ninja Pro támogatja a chip-felismerést és a frekvenciafelismerést, ha a felhasználó rendelkezik T-Darts (opcionális) kiegészítővel. lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a legtöbb, a világpiacon kapható autóhoz kulcsprogramozást végezzenek.

A fejlett kulcsprogramozás találkozik a diagnosztikával
Kombinálja a profi szintű kulcsprogramozást a versenyképes diagnosztikai képességekkel. A T-Ninja Pro segítségével a felhasználók elvégezhetik az OBD2 teljes funkcióját, például a hibakódok leolvasását és törlését, az I/M Readiness Monitor Status-t, vagy továbbléphetnek a fejlettebb diagnosztikába. Használja a T-Ninja Pro-t az olajcsere-visszaállítások, EPB-visszaállítások, kormányszög-visszaállítások, BMS-visszaállítások, légzsák-visszaállítások, gázpedál-adaptációk, kormányszög-visszaállítások és DPF-regenerálás elvégzéséhez.

Széles jármű lefedettség- OBD2
Használhatja az USA, Európa és Japán összes jelentős gyártójának lefedésére.

Variáció kiválasztása:

298 980,0 Ft-tól 342 700,0 Ft
Bruttó ár (Áfá-val)