Cserdarab, Betétdíj kezelés

Mit jelent az, hogy REMAN alkatrész?A REMAN azt jelenti, hogy Ön a rossz alkatrész helyett, egy már felújított, jó alkatrészt tud rendelni. Ez legtöbbször, cégünk által felújított darabot jelenti, -F vagy -FA kód megjelöléssel.


Mikor érdemes cseredarabot választani?

Legfőképpen az ár érték arány dönti el, minden esetben érdemes vásárlás előtt meggyőződni az adott alkatrész csere vagy javítási lehetőségeiről.


Cégünk, a REMAN alkatrészek választása esetén cserdarab / betétdíj költséget számol fel, melynek összege visszafizetésre kerül.
Abban az esetben, ha részünkre "felújítható" * állapotban visszaküldik!


- mit is jelent ez a gyakorlatban?

A kiszerelt cseredarabokat elküldik a következő címre.

INTENT Hungária Kft.

9400 Sopron, Hőflányi utca 11.

Dízel Műhely


A cserealkatrész beérkezése után, kollégáink megvizsgálják a visszaküldött, hibás termékeket és amennyiben "felújítható" úgy visszautaljuk az általunk kiállított számlán szereplő betétdíj árát.

Az elutasítás okai lehetnek.

- törött ház, törött alkatrész test
- törött szabályzó csatlakozó, törött mágnes.
- rozsdás alkatrész belső

A legtöbb esetben nincs kizáró tényező az alkatrészek cseredarabjait illetően, mégis van egy- két olyan alkatrész melynek a beszerzése "bontva" nehezen megoldott.

- ezeknél az alkatrészeknél nagyobb körültekintést igényel a cseredarab vizsgálat és kevésbé tudjuk elfogadni a hiányosan vagy törött alkatrészek visszaküldését.


De mégis van kivétel....

A legtöbb SIEMENS / VDO porlasztó esetében a hibás törött piezócsatlakozóval is elfogadjuk a cserét.hiszen itt ami érték az az injektor test és a belső alkatrészek.

Tehát ezen alkatrészek esetében, nyugodtan vállalunk garanciát mert a lelke, a piezó fej minden estben cserélendő részünkről.


további kérdése lenne, szívesen fogadjuk.

Cseredarab kezelés

Ez egy privát oldal, amelyet csak a regisztrált felhasználók láthatnak.