The INTENT

 Az INTENT HUNGÁRIA KFT meghatározó résztvevője a magyar járműfenntartó piacnak. 

Tevékenységeinket 3 nagy divízióba sorolhatjuk:


  Diesel üzletág
Talán a legszerteágazóbb és összetettebb cégünk eme szegmense. A leghangsúlyosabb a DELTA DIESEL projekt, aminek keretein belül saját fejlesztésű dízel vizsgáló berendezéseket illetve komplett automatizált próbapadokat gyártunk és forgalmazunk.
E tevékenységi körhöz szorosan kapcsolódik a különböző javítás- és méréstechnikák forgalmazása. Természetesen a profil nem lenne teljes a fent említettek teljes körű oktatása nélkül. Telephelyünkön elméleti és gyakorlati tanfolyamok segítik a dízel szakmában jártas ügyfelek fejlődését.

  Autódiagnosztika kereskedelem
Büszkén állíthatjuk, hogy az elsők között vagyunk akik autódiagnosztikai eszközöket forgalmaznak Magyarországon. Kínálatunk széles körű mind soros, mind párhuzamos diagnosztika terén. Fontos, hogy nálunk az ügyfél nem csak egy szerszámot kap a kezébe, hanem átfogó oktatást illetve folyamatos háttértámogatást is.

  Autószerviz szolgáltatások
90-es évektől működő autóvillamossági műhely az idő előrehaladtával Diesel oktató teremmel, Common Rail szervizzel bővült. Összeszokott, nagy tapasztalattal rendelkező csapatunk a legbonyolultabb meghibásodásoktól sem riad vissza.