TopScan PRO, DIY Diagnosztika+ Kulcsolvasó

TOPDON EXTRA nyári Akció!
Az okostelefon, okos diagnosztikai eszközzé alakítása
A TopScan PRO egy zsebméretű eszköz, + T-Darts kulcsolvasó amely a telefont szkennereszközzé alakítja, és lépést tart a felhasználóival, amikor azok az alapvető szkenneléseken túlmutatóan haladnak. Csatlakoztassa a TopScan-t az OBD2 porthoz, és kezdje el a diagnosztikát az eszköz alkalmazásán keresztül. A készülék egy év szoftverhasználattal kerül az Ön birtokába. A TopScan az alapvető dolgokban jeleskedik. Képes a hibakódok kiolvasására és törlésére, és több mint 70 különböző járműmárkát támogat az amerikai, ázsiai és európai járművek között.
A TopScan átfogó karbantartási tudásbázist biztosít az autójavítási munkák gyors megkezdéséhez. Hozzáférés 8 karbantartási szolgáltatáshoz, AutoVIN technológiához, járműteljesítmény-vizsgálathoz, sőt kétirányú vezérléshez is a telefonján keresztül. A TopScan további előnyei közé tartozik a teljes rendszerre kiterjedő DTC javítási útmutató és az egy kattintással elérhető I/M készenlét.
A TopScan két változatot kínál: a Lite és a Pro változatot. A TopScan Pro túlmutat a Lite változaton, mivel IMMO funkciót és összesen 13 visszaállítási funkciót kínál, beleértve az injektorok kódolását, a gumiabroncsnyomás visszaállítását és a napfénytető inicializálását. Akár barkácsoló rajongó, akár profi szerelő, a TopScan mindent tud.

75 000,0 Ft 92 940,0 Ft
Bruttó ár (Áfá-val) Áfa nélkül 59 056,0 Ft
Készleten