PHOENIX SMART + T-NINJA BOX + BT MOBILE PROS

TOPDON

A Phoenix Smart® a TOPDON intelligens diagnosztikai eszközök új generációjának része. A négymagos processzorral és 10,1 hüvelykes HD érintőképernyővel felszerelt eszköz lehetővé teszi a hibakódok diagnosztizálását egyetlen kattintással. A 12600mAh-s akkumulátora egész nap képes dolgozni anélkül, hogy félnie kellene az áramkimaradástól. A Phoenix Smart több mint 13 autómárka felhőalapú programozását is támogatja, és 2 év ingyenes szoftverfrissítést tartalmaz. Az MDCI Pro-val kombinálva ez a szkenner példátlan lefedettséget, intelligens diagnózisokat és karbantartási funkciók széles skáláját nyújtja.

PHOENIX SMART + T-NINJA BOX + BT MOBILE PROS  ( akciós készlet ! )

1280×800 Képernyőfelbontás
1.57kg/3.45lb Súly
12600mAh Akkumulátor kapacitás
10.0 Android verzió
MT6761 Core 4 2.0GHZ CPU
4G RAM
128G ROM
34 Karbantartási funkciók √
Diagnosztikai protokollokD-PDU/J2534/RP1210 √
BuszprotokollokDoIP/CAN FD √
Automatikus VIN

FCA hivatalos számla előfizetési díja
FCA Secure Gateway √
Teljes rendszerdiagnosztika
VCI/Bluetooth Kommunikáció
15 Szoftver nyelv

DIAGBOX csomagokban, professzionális eszközöket lehet vásárolni - kedvezményesen.

1 090 800,0 Ft 1 454 000,0 Ft
Bruttó ár (Áfá-val) Áfa nélkül 858 898,0 Ft
Készleten

SZÉLES KÖRŰ LEFEDETTSÉG ÉS ÁTFOGÓ ADATBÁZIS
A Phoenix Smart több mint 200 járműmárka teljes rendszerhiba-diagnosztikáját támogatja. Ez az eszköz OE-szintű diagnosztikát kínál a leggyakoribb ázsiai, amerikai és európai modellekhez, valamint számos más járműmodellhez.

PROGRAMOZÁSI FUNKCIÓK ÉS ONLINE KÓDOLÁS
A Phoenix Smart tartalmazza az Audi, BMW, Porsche és más járműgyártók online kódolási funkcióit.
Támogatja a felhőalapú programozási funkciókat 13+ autómárkához, mint például Mercedes-Benz, BMW, VW(Audi/Skoda/Seat), Porsche, Land Rover/Jaguar, Nissan, Subaru, Renault, Hyundai és még sok más!

A PHOENIX MDCI PRO FEDEZI ÖNT
A TOPDON Phoenix Smart a Phoenix MDCI Pro-val, a J2534, DoIP, CanFD, D-PDU és RP1210 protokollokat támogató VCI-vel érkezik.
Ez az MDCI Pro páratlan lefedettsége lehetővé teszi, hogy OE-szintű szolgáltatásokat nyújtson az újabb és modernebb járműveknek. A Phoenix MDCI Pro-val soha nem lesz kénytelen a munkát kiszervezni!

LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE VEZETETT DIAGNOSZTIKA
Az irányított eljárások és funkciók egyszerűsítik a javítási folyamatot. Kövesse az utasításokat az egyszerű és kényelmes működés érdekében, VW, Audi, Skoda és SEAT járművekhez alkalmas.

AZ ÖSSZES HIBAKÓD MEGTEKINTÉSE EGY KÉPERNYŐN
A Phoenix Smart a topológia feltérképezését használja, megjelenítve a teljes járműrendszert.
A nyers adatokat egyértelmű grafikákká alakítja át, így a technikusok láthatják az autó rendszerének teljes állapotát, és rögtön a jármű problémáihoz juthatnak.

HOZZÁFÉRÉS AZ FCA ÁTJÁRÓHOZ
Ez a fejlett diagnosztikai eszköz támogatja az FCA Gateway hozzáférést, így a felhasználók a legmodernebb járműveken dolgozhatnak, és beállíthatják a védett funkciókat.

TÖBBET TEHET A SPECIÁLIS BEÁLLÍTÁSOKKAL
A Phoenix Smart segítségével a felhasználók különleges funkciókat és beállításokat oldhatnak fel a járműveken belül. Ezek a fejlett képességek közé tartozik a Video-In-Motion engedélyezése DVD-n vagy USB-n keresztül, a biztonsági öv világításának letiltása és még sok más. Olyan járműmárkákhoz alkalmazható, mint az Audi, VW, BMW, Porsche, Toyota és még sok más!

ADAS KOMPATIBILITÁS
Kínáljon igényes szolgáltatásokat ügyfeleinek a Phoenix Smart segítségével. Párosítsa a Phoenix Smartot a TOPDON Phoenix Mobile ADAS csomagjával a bonyolult vezetéstámogató funkciók kalibrálásához.
Ahogy az ADAS szoftverek egyre elterjedtebbé válnak a modern járművekben, az ADAS újrakalibrálás iránti igény csak növekedni fog. Teljesítse ezt a növekvő igényt magabiztosan.