PHOENIX ELITE

Nincs raktáron

A Phoenix Elite egy professzionális minőségű diagnosztikai szkenner, amely OE-szintű képességeket kínál. A 10,1 hüvelykes LCD-képernyővel, 4-magos 2,0 GHz-es processzorral és Android 10 operációs rendszerrel rendelkező eszköz gyors és pontos diagnosztikai képességeket biztosít. Topológiai funkciója lehetővé teszi, hogy a technikusok tiszta képet kapjanak az autó érzékelőrendszereiről, és gyorsan megtalálják a kommunikációs problémákat vagy azonosítsák a hibakódokat. Az ELITE felhőalapú programozást és online kódolást kínál különböző márkákhoz. Ez az eszköz aktív teszteket, kódolást, inicializálást, memória-visszaállítást és még sok mást is képes elvégezni.
Phoenix Elite
Modell
1280×800 Képernyőfelbontás
1.57kg/3.45lb Súly
12600mAh Akkumulátor kapacitás
10.0 Android verzió
MT6761 Core 4 2.0GHZ
CPU 4G
RAM 64G
ROM 34
Karbantartási funkciók X
Diagnosztikai protokollokD-PDU/J2534/RP1210 CSAK CANFD
BuszprotokollokDoIP/CAN FD √
Automatikus VIN
FCA hivatalos számla előfizetési díj FCA Secure Gateway √
Teljes rendszerdiagnosztika VCI/Bluetooth Kommunikáció,


Variáció kiválasztása:

848 840,0 Ft

CSATLAKOZZON A LEGÚJABB JÁRMŰVEKHEZ...
A jármű kommunikáció a legújabb kommunikációs protokollok többségével bővítve.. A Phoenix Elite vezeték nélküli VCI és CAN-FD képességekkel van felszerelve.

MINDEN ADAT EGY KÉPERNYŐN
-Topológiai térképezés megjeleníti a kapcsolódó járműrendszereket és a CAN-hálózatot.
-Kommunikációs problémák azonnali diagnosztizálása.
-Az egyes modulok kommunikációs állapotának színkódolt leképezése.
-Aktív tesztek, speciális funkciók, kódolás, inicializálás és memória-visszaállítás.

IRÁNYÍTOTT FUNKCIÓK VAG JÁRMŰVEK SZÁMÁRA
Lépésről lépésre vezetett diagnosztikai eljárások kód alapján a VW és Audi járművek számára.

JÁRMŰ AUTOMATIKUS VIN ÉS AUTODETECT
A Phoenix Elite automatikusan rögzíti a jármű alvázszámát, és megtalálja a járműre vonatkozó összes lényeges információt. Ezzel a funkcióval időt takaríthat meg és megelőzheti a hibákat.

SZKENNELÉS ELŐTTI ÉS UTÁNI JELENTÉSKÉSZÍTÉS
A Pre-Scan és Post-Scan funkciók lehetővé teszik a technikus számára, hogy a javítás előtt rögzítse a kódokat. Ez lehetővé teszi, hogy másolatokat adjon a biztosítótársaságoknak és az ügyfeleknek a javítás jóváhagyásához. A javítás befejezése után a Post-Scan jelentés rögzíthető, amelyből kiderül, hogy az összes kód hibátlan, és a jármű tiszta állapotban van.

BŐVÍTSE KÉPESSÉGEIT AZ ADAS KALIBRÁCIÓVAL
A Phoenix Elite a diagnosztikán túlmutatva bevezeti az ADAS képességeket az autószervizekbe. Töltse le az ADAS frissítéseket, és párosítsa egy Phoenix ADAS rendszerrel, hogy a Phoenix Elite kalibrálóállomássá váljon, új bevételi forrást teremtve az autószervizek számára.