MCU-V3 Programozó modul

TOPDON

A T-Ninja Box a TOPDON legújabb programozóeszköze az autókulcsokhoz és az indításgátló rendszerhez. Ez a nagy teljesítményű eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára a kulcs-chip adatainak olvasását és írását, speciális kulcsok generálását és még sok mást!

Ennek a készüléknek kiegészítő modulja az MCU-V3 programozó modul.

96 600,0 Ft
Bruttó ár (Áfá-val) Áfa nélkül 76 063,0 Ft

AZ ÖN VÁLASZTÁSA A KOMPATIBILITÁS ÉS A LEFEDETTSÉG TEKINTETÉBEN
A T-Ninja Box segítségével a legátfogóbb járműmodell-adatbázist kapja meg az amerikai, európai és ázsiai márkákból, mint például Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT, BMW, Mercedes-Benz, Toyota és mások. Ez az élvonalbeli programozóeszköz kompatibilis a legjelentősebb ECU, MCU és EEPROM gyártókkal. A lefedettsége magában foglalja az Atmel, ST, MicroChip, Renesas R32C, NEC és még sok mást.

FOLYAMATOS FRISSÍTÉSEK ÉS IDŐBEN TÖRTÉNŐ TÁMOGATÁS
A TOPDON folyamatosan frissíti adatbázisát, hogy újabb járműmodelleket és új funkciókat tartalmazzon, hogy a felhasználóknak megbízható, tartós és idővel nem elavuló eszközöket kínáljon.
A TOPDON emellett időszerű és magas színvonalú technikai támogatást is nyújt, hogy segítse az ügyfeleket a TOPDON-eszközökkel végzett összetett funkciók elvégzésében. Technikai támogatóink mindig készen állnak arra, hogy naprakész és egyértelmű használati utasításokat adjanak, és bármilyen technikai kérdésben eligazítsák a felhasználókat.

HATÉKONY, GYORS, PONTOS ÉS MULTIFUNKCIONÁLIS
A.A Volkswagen UDS motorchip negyedik generációjának olvasása és írása.
B. Volkswagen és Audi MQB platformú járművek motorcseréje.
C. Műszer és kormányoszlop csere (Nem szükséges az eredeti motoradatokhoz való hozzáférés. Ehelyett közvetlenül a kulcsból olvasható).
D. Negyedik generációs Audi modellek EZS, komfortvezérlő modul és KESSY chip cseréje. (Akkor is elérhető, ha az összes kulcs elveszett).
E.Ötödik generációs Audi sebességváltó csere.
F.Támogatja több mint 170 Bosch, több mint 20 Siemens motor ECU, 20 féle sebességváltó ECU másolását.

ÉLVONALBELI FEJLETT FUNKCIÓK
A T-Ninja Box fejlett funkciók széles skáláját támogatja, lehetővé téve a felhasználók számára a fontos funkciók elérését, beleértve a Mercedes-Benz infravörös kulcsillesztést, a zárak olvasását és írását, a motor/váltó számítógép három generációjának üresre clónozását, a motorszámítógép négy generációjának klónozását, az FDCT és a 9 sebességes sebességváltó számítógép négy generációjának másolását.

HATÁRTALAN KÉPESSÉGEK
Ez a fejlett programozóeszköz a leggyakoribb IMMO-rendszereken működik, mint például a motor, az automata sebességváltó, a műszer, a CAS, a karosszéria és a zárrendszerek.

KOMPATIBILIS A TOPDON PHOENIX SOROZATTAL
A T-Ninja Box kompatibilis a Phoenix sorozatú szkennerekkel, a tökéletes kiegészítő eszköz a diagnosztikai lehetőségek további bővítéséhez! Ez a könnyen használható eszköz egyszerű és intuitív csatlakozást kínál, kötés nélkül! Támogatja a BMW motorcsere-illesztést vagy másolást, az IMMO rendszercsere-illesztést, a kulcsillesztést, a sebességváltó számítógép üres törlését és még sok mást.