Artidiag 800 BT

Nincs raktáron TOPDON

A TOPDON, az autóipari szakemberek számára innovatív, nagy teljesítményű termékek fejlesztésére összpontosító technológiai márka bejelentette az ArtiDiag800BT bevezetését - egy olyan diagnosztikai eszköz, amely 28 autóipari rendszer Gyári-szintű elemzésére képes. Az ArtiDiag800BT képes ECM-kódok, sebességváltó, ABS, légzsák, SAS, DPF, EVAP, TPMS, BMS, EPB és más fedélzeti rendszerek kódjainak kiolvasására.

Az ArtiDiag800BT-t professzionális és "hobbi" szerelők számára egyaránt használhatónak tervezték, az ArtiDiag800BT 10 méter távolságig Bluetooth-kompatibilis, és képes diagnosztikát biztosítani az olaj, SAS, EPB és abroncsnyomás visszaállításához, injektorkódoláshoz, SAS-kalibráláshoz, ABS-kiürítéshez, DPF-regeneráláshoz, akkumulátor, gázpedál, fényszóró, EGR-adaptáláshoz, fogtantatáshoz és napfénytető inicializálásához. A menük a jármű márkája, modellje és éve szerint változnak.

Ez a szkennereszköz egyetlen érintéssel képes automatikusan azonosítani a jármű márka-, modell- és évszámadatait, és gyorsan hozzáilleszteni a megfelelő szoftvert. A további elemzéshez automatikusan teljes, világos és pontos jelentés készül.

A TOPDON márka társalapítója, Mike Zhou szerint: "Egy könnyen használható eszközt terveztünk a profi és hobbi szerelők számára egyaránt. A felhasználók törölhetik kódjaikat, kikapcsolhatják a kapcsolódó figyelmeztető lámpákat, ellenőrizhetik a freeze frame adatokat, megtekinthetik az élő adatfolyamot részletes szövegben, egyesíthetik a diagnosztizáláshoz, javításhoz és karbantartáshoz szükséges grafikonokat a világ legtöbb autómárkájára és modelljére vonatkozóan. Ez egy OE szintű diagnosztikai eszköz, amely az iparágban mindenki számára elérhető."

A TOPDON-RÓL

A TOPDON vezető technológiai márka és nemzetközi forgalmazója az OEM és utángyártott diagnosztikai eszközöknek és javítóberendezéseknek az autószerelők számára. A TOPDON szakértő módon, a fogyasztókat szem előtt tartva, innovatív és nagy teljesítményű diagnosztikai megoldások széleskörű portfólióját kínálja, beleértve a kódolvasókat, akkumulátortesztelőket és töltőket, hőkamerákat, tápegységeket a professzionális és otthoni szervizek számára egyaránt, megkönnyítve, hatékonyabbá, pontosabbá és megfizethetőbbé téve a javítást. A 2009-ben alapított TOPDON ma már világszerte több mint 30 országban forgalmazza termékeit. További információkért látogasson el a www.intent.com weboldalra.

Az ArtiDiag800 BT egy autóipari diagnosztikai eszköz, amely tökéletes azok számára, akiknek részletes, pontos információkra van szükségük, amelyeket a hagyományos diagnosztikai eszközök nem tudnak biztosítani. Az ArtiDiag800BT nem csak AutoVIN-technológiát és alapvető számítógép-visszaállításokat kínál, hanem 28 karbantartási szolgáltatást is, mint például olaj-visszaállítás, gázpedál-illesztés, SAS-kalibrálás és DPF-visszaállítás. A reses kombinálásával a kódolással, grafikonok készítésével és a járműinformációk leolvasásával az ArtiDiag 800BT páratlan betekintést és képességeket biztosít a komoly technikusoknak, mint Ön is, az autóipari számítógépes problémák megoldásához.

ArtiDiag800 BT

  • Kijelző: 6" érintőképernyő
  • 2G RAM
  • 16G ROM
  • 3100mAh Akkumulátor
  • Választható nyelvek: EN/FR/ES/RU/DE/PT/JP/IT/PL
  • 28 Szerviz funkció

264 300,0 Ft
Bruttó ár (Áfá-val) Áfa nélkül 208 111,0 Ft