TOPDON PHOENIX LITE 7"

TOPDON PHOENIX LITE Diagnosztikai eszköz Android alapú 6.9 hüvelykes hordozható teljes rendszerű OBDII szkenner Bluetooth és Wi-Fi csatlakozás 11 speciális funkcióval.

Leírás:
A TOPDON egy új, növekvő garázsipari cég, aki a termékfejlesztésre és az innovációra összpontosít, és a felhasználói élményre is megfelelő figyelmet fordít.
TOPDON PHOENIX LITE is egy vadonatúj, Android-alapú hordozható járműhiba-diagnosztikai eszköz, amely a legmodernebb diagnosztikai technológiával rendelkezik, beleértve a vezeték nélküli távdiagnosztikát, a széles körű lefedettséget és nagy számú speciális funkciót.
Főbb jellemzők:

  • SZÉLES JÁRMŰ LEFEDETTSÉG: A TOPDON ArtiMini széles autópallettát és teljes gépjármű rendszert diagnosztizál, több mint 108 amerikai, ázsiai és európai járműgyár modelljeit tartalmazza az adatbázis.

  • 11 KÜLÖNLEGES FUNKCIÓ: Ez a teljes rendszerű diagnosztikai eszköz 11 speciális funkciót tartalmaz, beleértve az olaj-visszaállítási szolgáltatást / a kormányszög kalibrálást / elektronikus rögzítőféket / Akkumulátor regisztráció / ABS kódolás/ TPMS rendszer/ DPF regenerálás és tanítás/ Elektromos fojtószelep tanítás / Üzemanyag befecskendező kódolás és tanulás

  • MOBILIS, KÖNNYŰ HASZNÁLAT: Ez az OBD2 szkenner kompakt, könnyű és egyszerű funkcióval rendelkezik, így könnyen hordozható, és felhasználóbarát interfésznek tervezték, amely kifejezetten Android platformok számára készült a magas szintű felhasználói élmény érdekében

  • KÜLÖNLEGES HARDWARE TELJESÍTMÉNY: Ez az Android 5.1 alapú, 6,9 hüvelykes érintőképernyős diagnosztikai eszköz a Bluetooth & Wi-Fi konpatibilis diagnosztikai szolgáltatást nyújt, és 1,3 GHz-es quad core processzorral büszkélkedhet a villámgyors autó diagnosztizáláshoz

  • GARANCIA & FRISSÍTÉS: Az ArtiMini teljes körű 12 hónapos garanciát tartalmaz az értékesítés időpontjáról. Szintén ingyenes szoftverfrissítést biztosítunk a legújabb autómodellek számára.

Műszaki adatok:

Kijelző: 6,9 hüvelykes HD felbontású LCD (érintőképernyő)
Kamera: Elülső és hátsó kamera
OS: Android 5.1
Processzor: Quad core 1,3 GHz, 2 GB memóriával és 16 GB háttértárral
Kamera: hátsó 5,0 megapixeles, elöl 2,0 megapixel
Akkumulátor: 3000mAh újratölthető lítium-polimer akkumulátor
Kapcsolódás: Bluetooth 4.1, WLAN 802.11b, g, n
Üzemi feszültség: 9-18v
Üzemi hőmérséklet: -10 ℃ - 50 ℃
Bluetooth tartomány: 100 méteren belül
Méret: 205,2 * 110,7 * 40,0 (mm)

Csomaglista:
1 * PHOENIX LITE tablet
1 * VCI modul
1 * OBD2 hosszabbító kábel
1 * OBD2 adapter
1 * Akkumulátor töltőkábel
1 * Felhasználói kézikönyv
1 * Jelszó boríték
1 * USB tápegység
1 * USB-kábel
1 * Felhasználói kézikönyv

Adapterek:


BEN-38 BMW-20 CHRYSLER-6 FIAT-3 GM / VAZ-12 HONDA-3 MITSUBISHI / HYUNDAI-12 + 16 NISSAN-14 + 16 TOYOTA-17

449 580 Ft