Autocom CDP+ CARS&TRUCKS Személy- és teherautó diagnosztika

Akciós ár!

AUTOCOM CDP+ Cars&Trucks

CARS-személyautó szoftvert Trucks-teherautó szoftverrel kiegészítve óriási lefedettséget kapunk. Személyautók, kis- és nagy teherautók, buszok és vontatmányok mind 1 kézben (ill. egy gépen)!!
Ez egy univerzális készülék ami támogatja az összes jármű protokolt, így képes rengeteg autóval kommunikálni. Kiegészítve a széles palettán elérhető diagnosztikai csatlakozókkal, könnyedén képes csatlakoztatni a műszert öregebb, speciális diagnosztika aljzattal ellátott autókhoz is. A CDP+ kulcs az autók agyához...

  • FLIGHT FELVÉTEL

  • TÖBBSZÍNŰ VISSZAJELZŐ

  • LEDES OBD CSATLAKOZÓ

  • UNIVERZÁLIS

Menetadatok mentése

Előre programozható hardver, mellyel akár próbaút során rögzítheti a kiválasztott paramétereket. A felvétel egy gombnyomással indítható, majd visszacsatlakoztatva számítógépen kielemezhető.

Többszínű visszajelző

A készülék oldalán jól látható pozícióban helyezkedik el a visszajelző. Melynek szegélye az aktuális kommunikációról szolgáltat információkat, valamint figyelmeztet, ha lemerülőben van az akkumulátor.

OBD fejbe épített LED

Aki foglalkozott már diagnosztikával tudja, mennyire sötét és eldugott helyekre képesek a gyártók "elrejteni" az OBD aljzatot. ebben jelent nagy segítséget ez a LED-es megvilágítás.

További információk: https://www.autocomdiagnosztika.hu/

1 046 480 Ft 1 300 480 Ft
Please select variants first