Autovillamossági alkatrészek Autovillamossági szakszerviz Műszer gyártás, forgalmazás
RegisztrációBejelentkezés

Dolgozz tisztán, biztonságban!
Filed under: Nincs kategorizálva ● Nincs még hozzászólás.

Az Autocom lépett és leszámol a kínai hamisítványokkal. A 2014 R1-es frissítéssel megérkezett az Autocom válasza a hamisítók ellen vívott csatában. Egy új ”hardveres” védelmet kapott a rendszer, ezzel vége a ”Klónok harcának”!

A Hardverkulcs egy mini USB eszköz, ami tartalmazza a készülékhez tartozó biztonsági kódokat. Amíg nincs bedugva a számítógépbe, a szoftver még csak el sem indítható. A telepítéshez is ez az eszköz kell, ezzel maga a szoftvertelepítés még egyszerűsödött is.

Kell neki az Internet!

A szoftver úgy lett megírva, hogy folyamatosan ellenőrizze annak jogosultságát. Ezért minimum havonta egyszer internetre kell kapcsolni a számítógépet, úgy, hogy az USB kulcs benne van. Ekkor  bejelentkezik egy szerverre, ahol ellenőrzik. Látható tehát, hogy egy igen precízen kialakított védelem jellemzi az új szoftvert, ezzel ellehetetleníti annak hamisítását, feltörését.

Vámfigyelés

Továbbra is vámfigyelés van érvényben minden Autocom ill. Autocomra hasonlító termékre. A hamisított termék behozása minden esetben bűncselekmény! Ez alól az sem ad felmentést, ha valaki esetleg nem ismeri megfelelően a megrendelt terméket vagy azt a külföldi eladó használtként (eredetiként) hirdette!

Folyamatosak az ellenőrzések

A JAF és a NAV közösen indított ellenőrzései során több hamisított Autocom műszert is találtak, ami ezáltal bekerült a NAV célkeresztjébe. Az ellenőrzések tovább folynak, így nagy kockázatot vállal az, aki továbbra is kétes eredetű műszert használ.

Szaporodó hibabejelentések

Egyre több telefont kaptunk arról, hogy a kínai Autocommal történő beállítások során kommunikációs, vagy egyéb hiba következtében egy félbeszakadt művelet hibát generált az autóba. A vezérlőegység lezárta magát. Sajnos ez nem csak rémhír, a tapasztalatok azt mutatják, hogy tényleg mind tudásban, mind stabilitásban van különbség a két műszer között! Ez komoly veszélyt hordoz magában, hisz akár a műszer árának többszörösét is jelentheti a vezérlőegység cseréje.

Segítünk, ahogy tudunk!

Ahogy eddig is, a jövőben is segítséget nyújtunk mindenkinek abban, hogy minden kétséget kizáróan megállapítsuk a megvásárolni kívánt műszerek eredetét és tájékoztatást nyújtunk a szoftver frissítését illetően.

Frissítési akció! Minden lejárt licenccel rendelkező CDP és CDP+ felhasználó most 2014.06.30-ig frissítheti készülékét. Az Autocom elengedi a licenc-díjat, így a mindenkori frissítési díj ellenében kapja meg a legújabb szoftvert és természetesen a készülékéhez tartozó USB Hardverkulcsot is!

Beszámítás akciók! Amennyiben bármilyen Autocom műszert használ, most megéri felvenni velünk a kapcsolatot! Csak a szériaszámra van szükségünk, mi ellenőrizzük a műszer eredetét, az elérhető szoftververziókat és személyre szabottan készítjük ez a legjobb ajánlatunkat. Legyen az beszámítás új műszer vásárlásakor vagy egy licenc-díj nélküli frissítés.

Használt műszer beszámításával már akár 390 000Ft + Áfáért juthat új Autocom CDP+ műszerhez, úgy, hogy akár a régi gépét meg is tarthatja!

Jelentkezzen, akár használt, régi vagy kétes eredetű műszert használ és mi kihozzuk belőle a legjobbat,

hogy Biztonságosan és Tisztán dolgozhasson!

Ne kelljen félnie se ellenőrzésektől se esetleges hibáktól!Írja meg véleményét a cikkel kapcsolatban: