Autovillamossági alkatrészek Autovillamossági szakszerviz
Autovillamossági szakszerviz
Műszer gyártás, forgalmazás
Regisztráció
Regisztráció
Bejelentkezés

Búcsúzik az Autocom ADP-186
Filed under: Nincs kategorizálva ● Nincs még hozzászólás.

A műszer az elmúlt évtized egyik legjobban összerakott készüléke volt, jelenleg is rengeteg műhelyben van használatban. Az utolsó szoftverfrissítés volt a 2013 R3-as, így 2014-ben már nem jön hozzá új frissítés, a készülékek szervizelését még 2014. június 30.-ig vállalja a gyártó…

Az Autocom nem hagyja magára a partereit ezért megsegítésükre akciót hirdetett…

A könnyű használhatóság és az autólefedettség a leglényegesebb a felhasználóknak. Viszont egyre hangsúlyosabb a terméktámogatás és a felhasználói igények folyamatos követése.

Az Autocomra mindig is jellemző volt, hogy a mennyiség minőséggel párosítva jelenjen meg minden frissítésben. Folyamatosan figyelik a felhasználói igényeket és a fejlesztéseket ezek függvényében alakítják. Ilyen példa a nemrégiben komoly adatbázissal bővült Chevrolet csoport, ami kifejezetten a magyar és egyéb Kelet-Európai piacra volt jellemző.

Segít a generációváltásban…

2013 év végével megszűnik a hatalmas népszerűségnek örvendő ADP-186-os műszer frissítése, ezért két alternatívát ajánl az Autocom:

Aki rendelkezik élő frissítéssel, annak csak az új CDP+ műszer árának a felét kell kifizetnie és tovább viheti a jelenlegi előfizetését az új műszerre!

Aki, nem frissítette a régi műszerét, szintén élhet ezzel az akcióval. Nekik az új műszer felét kell kifizetni, mellé természetesen meg kell vásárolni a szoftvert is. Ez így is nagyjából 200 000Ft árelőnyt jelent!

Az új CDP+ nagy előnye, hogy támogatja a kamion diagnosztikát is!

További tájékoztatás, információk:

Varga József

0620/2602018

diag@intent.huÍrja meg véleményét a cikkel kapcsolatban: