Autovillamossági alkatrészek Autovillamossági szakszerviz Műszer gyártás, forgalmazás
RegisztrációBejelentkezés

Autocom CDP+ a RED DOT termék design díj 2012-es győztese…
Filed under: Nincs kategorizálva ● Nincs még hozzászólás.

Pár szó a ”red dot design award” –ről…

A red dot története 1950-es évekbe nyúlik vissza, amikor három különböző tervezési díjat adtak át a ”red dot díj: Legjobb tervezés”, a ”red dot díj: Legjobban tervezett kommunikáció”, a ”red dot díj: Legjobb koncepció terv”. 2011-ben 14 000 nevezett termék érkezett a red dot gálára 70 országból.

A győztes

Az AUTOCOM Diagnostic Partner AB az Designit AB céggel karöltve megalkotta a CDP+ műszert, ami később elnyerte a 2012-es red dot díjat a tervezés kategóriában. A verseny döntőjében 30 nemzetközileg elismert designer zsűrizett 4515 különböző terméket a világ minden pontjáról. A zsűri értékelésében kiemelte a gyönyörű formatervezést és a minőségi anyaghasználatot.

Kiemelt hangsúlyt kaptak a formatervezés mellett a felhasználóbarát funkciók is. A kommunikációs állapotot jelző LED világítás, a Flight record, azaz menetadat rögzítő funkció és az OBD fejbe elhelyezett magas fényű LED világítás, mind a precíz felhasználói szempontokat figyelembe vevő tervezés eredménye.

Minden győztes a múzeumba kerül

Több mint 1500 termék, több mint 4000 négyzetméteren a red dot tervezés múzeumában. Ez a világ legnagyobb design kiállítása, ami 2012. július 3 – 29. között tekinthető meg. Kiemelt helyen lesz megtekinthető a 2012-es győztes CDP+ műszer is.Írja meg véleményét a cikkel kapcsolatban: