Autovillamossági alkatrészek Autovillamossági szakszerviz Műszer gyártás, forgalmazás
RegisztrációBejelentkezés

A nagy autós Common Rail teszt verseny…
Filed under: Nincs kategorizálva ● Nincs még hozzászólás.

Az autót nyomásszabályzás hibával hozták be hozzánk, de a tesztek végén kiderült az autó nyomásszabályzója pontos, nincs késés, vagy holt üzem. Viszont az autó valóban nem képes az elvárt magas nyomást (1400-1600bar) előállítani. A lehetséges okok a szokásosak: magasnyomású szivattyú hiba, szabályzó hiba, üzemanyag szűrő elégtelen működése, injektorok visszafolyása, stb. Először is ellenőrizzük a nyomásszenzor működését erre hivatott műszereinkkel.

Kezdjük a nevezők bemutatásával… (more…)Dolgozz tisztán, biztonságban!
Filed under: Nincs kategorizálva ● Nincs még hozzászólás.

Az Autocom lépett és leszámol a kínai hamisítványokkal. A 2014 R1-es frissítéssel megérkezett az Autocom válasza a hamisítók ellen vívott csatában. Egy új ”hardveres” védelmet kapott a rendszer, ezzel vége a ”Klónok harcának”!

(more…)Búcsúzik az Autocom ADP-186
Filed under: Nincs kategorizálva ● Nincs még hozzászólás.

A műszer az elmúlt évtized egyik legjobban összerakott készüléke volt, jelenleg is rengeteg műhelyben van használatban. Az utolsó szoftverfrissítés volt a 2013 R3-as, így 2014-ben már nem jön hozzá új frissítés, a készülékek szervizelését még 2014. június 30.-ig vállalja a gyártó…

Az Autocom nem hagyja magára a partereit ezért megsegítésükre akciót hirdetett…

(more…)Bemutatkozik a DEC Solo, profi járműspecifikus diagnosztikai interfész…
Filed under: Nincs kategorizálva ● Nincs még hozzászólás.

Mi is a DEC Solo!?

A VAG COM műszer megjelenése óta hatalmas népszerűségnek örvend. Szinte minden funkciót véghez lehet vele vinni az adott VAG /Volkswagen, Audi/ csoporton belül. A piac megkövetelte, hogy legyen hasonló termék más autógyártók járműveihez is. Ezért megszületett a SuperScan Solo, ami a ”nagy-testvér” DEC SuperScan minőségét és tudását is magában foglalja.
A SuperScan Solo egy igazán költséghatékony megoldás mindazoknak, akik elérhető áron, igazán mély tudású műszert keresnek speciálisan 1-1 járműtípushoz, mint pl:

* Peugeot / Citroen
* Renault
* Ford
* Land Rover
* FIAT / Alfa Romeo  Lancia

Miért nem érdemes hamis Autocom műszert venni!?
Filed under: Nincs kategorizálva ● Nincs még hozzászólás.

A következő képen az Autocom cég összeszedett 10 pontot, amiért nem szabad kínai másolatot vásárolni!  Minden autójavítónak érdemes szentelni pár percet, hogy tájékozódjon. A leírtak valósak és megalapozottak. Hazánkban is több eljárás folyik már az illegális műszerek forgalmazói és felhasználói ellen egyaránt! (more…)Autocom CDP+ a RED DOT termék design díj 2012-es győztese…
Filed under: Nincs kategorizálva ● Nincs még hozzászólás.

Pár szó a ”red dot design award” –ről…

A red dot története 1950-es évekbe nyúlik vissza, amikor három különböző tervezési díjat adtak át a ”red dot díj: Legjobb tervezés”, a ”red dot díj: Legjobban tervezett kommunikáció”, a ”red dot díj: Legjobb koncepció terv”. 2011-ben 14 000 nevezett termék érkezett a red dot gálára 70 országból.

A győztes

(more…)AOTV 2012, Főtámogató az Intent Hungária Kft.
Filed under: Nincs kategorizálva ● Nincs még hozzászólás.

Véget ért a 2012-es évi AOTV (Autótechnika Országos Tanulmányi Verseny). Amely idén is, mint minden évben az X-meditor és az AOE (Autószerelők Országos Egyesülete) szervezésében került megrendezésre. Az idei verseny kiemelt jelentőséggel bírt, mivel ebben a tanévben az AOTV volt az egyedüli autószerelő szakmai verseny.

(more…)Hasznos információk a szerzői jogról
Filed under: Nincs kategorizálva ● Nincs még hozzászólás.

Az illegális szoftverhasználat jelentős probléma hazánkban. Ezért alakult meg a JAF Járműipari Adatbázis Forgalmazók Szakmai Egyesülete. A szervezet a hatóságokkal együttműködve folyamatosan ellenőrzés alatt tartja hazánk autószerelő műhelyeit. Rövid cikkünkben hasznos tanácsokat talál, hogy mire is figyeljen, ha el akarja kerülni a kellemetlenségeket és büntetést.

(more…)Autocom CDP, vagy mégsem!?
Filed under: Extra,Mercedes,Nincs kategorizálva,PSA,Renault,Varga Zsolt ● Nincs még hozzászólás.

Manapság az autószerelői munka hatalmas változásokon ment keresztül. Az autók tele vannak különböző vezérlőegységekkel, melyek végtelen vezeték kötegeken, úgynevezett ”buszokon” kommunikálnak. Ezáltal a ”csak” mechanikus autószerelés, mint olyan, lassan eltűnik. Minden műhelyben felmerül az igény a diagnosztikai műszerekre…

A műszerek hamisítványainak használata súlyos büntetést akár börtönt is érhet!

(more…)ASM-X – a jövő diagnosztikai szoftvere
Filed under: Extra,Kategórián kivül ● Nincs még hozzászólás.

Az 1999-ben bejegyzett SuperScan ma már a világ egyik legsikeresebb diagnosztikai műszerévé nőtte ki magát. Jelenleg a fejlődés 3. fázisában vagyunk, melyben a SuperScan 3 az “Intelligens diagnosztika” nevet kapta. Ezt eredményezte a hihetetlen sok új funkció beépülése, ami teljesen interaktívvá teszi a szoftvert..


A teljesen újratervezett SuperScan szoftver az AutoScanManager-X vagy ASM-X, egy igazán versenyképes új szoftver, a világon is egyedülálló lehetőségekkel…

(more…)Older Posts »