Autovillamossági alkatrészek Autovillamossági szakszerviz Műszer gyártás, forgalmazás
Műszer gyártás, forgalmazás
RegisztrációBejelentkezés

Extra kategória archívuma

Autocom CDP, vagy mégsem!?

Manapság az autószerelői munka hatalmas változásokon ment keresztül. Az autók tele vannak különböző vezérlőegységekkel, melyek végtelen vezeték kötegeken, úgynevezett ”buszokon” kommunikálnak. Ezáltal a ”csak” mechanikus autószerelés, mint olyan, lassan eltűnik. Minden műhelyben felmerül az igény a diagnosztikai műszerekre…

A műszerek hamisítványainak használata súlyos büntetést akár börtönt is érhet!

(more…)

ASM-X – a jövő diagnosztikai szoftvere

Az 1999-ben bejegyzett SuperScan ma már a világ egyik legsikeresebb diagnosztikai műszerévé nőtte ki magát. Jelenleg a fejlődés 3. fázisában vagyunk, melyben a SuperScan 3 az “Intelligens diagnosztika” nevet kapta. Ezt eredményezte a hihetetlen sok új funkció beépülése, ami teljesen interaktívvá teszi a szoftvert..


A teljesen újratervezett SuperScan szoftver az AutoScanManager-X vagy ASM-X, egy igazán versenyképes új szoftver, a világon is egyedülálló lehetőségekkel…

(more…)

TechArt Magnum Porsche Cayenne Turbo
Filed under: CarGO műhely,Extra

Nemrég járt nálunk egy elég ritka autó, amin egy kis extra beépítését végeztük el. Az autó kapott két új rendszámtábla keretet amihez előre és hátra kellett vezetéket húzni. Egy kis “James Bond Feeling”  a rendszámtábla elrejtése miatt. A feladat nem nehéz, de az autó nem mindennapi jelenség a műhelyben. Minden kárpit úgy van rögzítve, hogy az ne zörögjön, ennek megfelelően nehezen lehet ezeket eltávolítani. A munka nem annyira érdekes ,az autó annál inkább.

(more…)

Beszámoló a 2010-es Soproni Autószerelő Szakmai Napról
Filed under: Extra,Varga Zsolt

A soproni Autószerelő Szakmai Nap immáron 5. éve került megrendezésre. Erre a konferenciára évről évre több autószerelő látogat el, hogy neves előadóktól értesülhessen a szakma újításairól, és megismerkedjen a legújabb műszerekkel.

Idén rendhagyó módon nem január utolsó hetében, hanem március 19.-i hétvégén került megrendezésre a konferencia. De nem ez volt az egyetlen változás. A márciusi szakmai nap a megszokottól eltérően nem egynapos volt illetve idén az Intent Hungária Kft. az Áramkör Egyesülettel karöltve rendezte meg az eseményt.

(more…)

Mitsubishi Pajero tereprali H csoport

A közelmúltban alakítottunk át elektromosan egy terepjárót úgy, hogy az megfeleljen a megnövekedett igénybevételnek és a speciális körülményeknek.

Mitsubishi Pajero - Derecske

(more…)

Ez az autó egy… Mi is ez?

Manapság nem ritkaság, hogy autógyártó konszernek egymással szövetkeznek és közös platformra terveznek egy autót. A kereskedelemben más néven kerülnek forgalomba, de formailag és tartalmilag majdnem egyformák. Ilyen például Renault Trafic és az Opel Vivaro vagy az Opel Agila és Suzuki Wagon R+. Lehetne még folytatni a felsorolást a megszokott modellekkel, de most egy olyat láthatunk, amit még nem nem sokan láttak. Vagy mégis, csak másképp.

subaru-olalrol

(more…)

DEC SuperScan II. hírek!
Filed under: Extra

Elérhető az új 9.5.1 Superscan II szoftver

A 9.5.1-es újonnan kiadott verzióval a DEC újra megmutatta, hogy miért is napjaink egyik legkeresettebb multiscannere a SuperScan II: A DEC dolgozóinak megfeszített munkájának köszönhetően több új rendszert integráltak a Peugeot/Citroën, Ford, Renault, Alfa és Land Rover modulokba. (more…)

Egy nap a versenypályán
Filed under: Extra

Ez a bejegyzés, rendhagyó módon, egy internetes újság írójától kaptuk, aki eljött velünk a Pannónia-Ringre, ahol az általunk szponzorált GFS Racing Team-et látogattuk meg. A cikk hamarosan olvasható lesz a http://sopron.info.hu oldalon is. Jó szórakozást! (more…)

A tanúlságos hétvége

Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk a kiállítással kapcsolatban. Ezúton szeretném megköszönni azoknak, nike pas cher 2017 akik meglátogattak és bocsánatot kérnék azoktól, ray ban collection 2013 homme akik a nagy tömeg miatt nem jutottak be a standunkra. nike roshe run Köszönet illeti a kollégák kitartó munkáját, hogy az érdeklődő szerelőknek a helyzethez mérten a legtöbb információt átadták. Tapasztalataink azt igazolják, Nike Air Max Cheap hogy ezek a pár napos rendezvények csak minimális betekintést engednek a készülékeink igen jelentős tudásába. Ezért, classic short ugg boots reményeink szerint, egy többnapos “tanfolyam” keretében, lehetőséget nyújtunk a készülékek tudását elsajátítani. asics pas cher Szakavatott kollégák, ugg mini bailey button (akiknek nevét még nem szeretném nyilvánosságra hozni) oroszlánrészt vállaltak, Nike Air Max 1 Femme eme nemes ügy kivitelezésében. air jordan hydro A részletek és az időpontok még egyeztetés előtt állnak,

A jó pap holtig tanul

Bevallom, mióta diagnosztikával fogalkozom, minnél többet tudok meg a dolgokról, annál többet kell tanulnom!

Kihasználva a blog oldal lehetőségeit, kérném a BMW és Mercedes diagnosztikával foglalkozó kollégák segítségét, abban, hogy a számomra ismeretlen problémákat oldjuk meg közösen. A műszerek csak eszközök, hogy közelebb – intim viszonyba kerűljünk az autóval. Az igazi tudás, az amikor tudjuk a dolgok “miért”-jét. Cégünk által forgalmazott Star Scanner készülékünk nagyon sok pozitív visszajelzést kapott a Mercedes és BMW területen fogalkozó kollégáktól.

Használjuk ki közösen…

Nem titkolt szándékunk létrehozni, egy BMW és Mercedes specialistákból álló csapatot, akikre ha nem is a nap 24 órájában, de számíthatunk, hogy a cégünkhöz beérkező kérdésekre jó választ tudjunk adni. Aki szívesen csatlakozna a csapathoz, várom jelentkezését a sales@intent.hu mail címre.

Előre is köszönöm.