Autovillamossági alkatrészek
Autovillamossági alkatrészek
Autovillamossági szakszerviz Műszer gyártás, forgalmazás
Regisztráció
Regisztráció
Bejelentkezés

CarGO műhely kategória archívuma

TechArt Magnum Porsche Cayenne Turbo
Filed under: CarGO műhely,Extra

Nemrég járt nálunk egy elég ritka autó, amin egy kis extra beépítését végeztük el. Az autó kapott két új rendszámtábla keretet amihez előre és hátra kellett vezetéket húzni. Egy kis “James Bond Feeling”  a rendszámtábla elrejtése miatt. A feladat nem nehéz, de az autó nem mindennapi jelenség a műhelyben. Minden kárpit úgy van rögzítve, hogy az ne zörögjön, ennek megfelelően nehezen lehet ezeket eltávolítani. A munka nem annyira érdekes ,az autó annál inkább.

(more…)

Mitsubishi Pajero tereprali H csoport

A közelmúltban alakítottunk át elektromosan egy terepjárót úgy, hogy az megfeleljen a megnövekedett igénybevételnek és a speciális körülményeknek.

Mitsubishi Pajero - Derecske

(more…)

Ez az autó egy… Mi is ez?

Manapság nem ritkaság, hogy autógyártó konszernek egymással szövetkeznek és közös platformra terveznek egy autót. A kereskedelemben más néven kerülnek forgalomba, de formailag és tartalmilag majdnem egyformák. Ilyen például Renault Trafic és az Opel Vivaro vagy az Opel Agila és Suzuki Wagon R+. Lehetne még folytatni a felsorolást a megszokott modellekkel, de most egy olyat láthatunk, amit még nem nem sokan láttak. Vagy mégis, csak másképp.

subaru-olalrol

(more…)

Audi A4 – Miért nem megy a klíma? 2. rész
Filed under: Audi,CarGO műhely

Mégis csak utána jártunk mi okozhatta ezt a kábelégést.

Kábelköteget itt-ott megbontva felfedeztünk egy utólag befűzött vezetéket amit a klímavezérlő csatlakozójába kötöttek be. Ez a vezeték átment a motortérbe, így hát ott is szétnéztünk egy picit. (more…)

Audi A4 – Miért nem megy a klíma?
Filed under: Audi,CarGO műhely

Amikor jön az ügyfél és azt mondja, hogy nem megy a klíma, valójában milyen hibajelenséget akar velünk közölni? A ventilátor nem megy vagy nem fúj hideget vagy be se kapcsol az egész?
Volt valami előzménye a hibának? Ezek azok a kérdések, amiket érdemes alaposan körbejárni mielőtt belevág valaki a javításba, mert különben könnyen ez lehet a vége: (more…)

Sufnituning – csak ezt ne!
Filed under: CarGO műhely,Pontiac

Jön a telefon, hogy nézzünk meg egy Pontiacot (’93 2,3 16V), mert nagyon gyenge, pedig most lett a motorja felújítva és mintha egy henger kihagyna.

Autó megérkezik, nagyon furcsa a hangja. Motorháztetőt felnyitjuk, arcunkra kiül a döbbenet, ilyet még nem láttunk. (more…)

Voyager lambdaszonda csere
Filed under: CarGO műhely,Chrysler

Önmagában egy lambdaszonda csere nem tartozik a nagy mutatványok közé, persze vannak buktatói a dolognak, de most mi nem ezzel foglalkozunk, hanem azzal, hogyan állapítsuk meg a szonda működőképességét. (more…)

Miért jó a 4 csatornás szkóp?
Filed under: CarGO műhely,Ford

Ford Probe 2,5 V6

Mi van akkor, ha nincs OBD csatlakozónk,  nem tudunk élő adatot olvasni, és a hibákat is csak villogtatni lehet? (more…)

Csináljunk tüzet! – talán sikerül
Filed under: BMW,CarGO műhely

BMW 320d – E36

Manapság az autó javítás se olcsó, de azért vannak dolgok amin nem érdemes spórolni, és érdemes szakemberhez fordulni. (more…)

Amikor a computer hagy cserben
Filed under: CarGO műhely,Chrysler

Chrysler Voyager 2,4 1996

Az autó minden előzmény nélkül romlott el, ahogy ez ilyenkor lenni szokott. Az ember elmegy valahová, addig minden rendben, de onnan már taxival megy haza, a kocsi meg tréleren. (more…)