Autovillamossági alkatrészek Autovillamossági szakszerviz Műszer gyártás, forgalmazás
RegisztrációBejelentkezés

Varga Zsolt kategória archívuma

Autocom CDP, vagy mégsem!?

Manapság az autószerelői munka hatalmas változásokon ment keresztül. Az autók tele vannak különböző vezérlőegységekkel, melyek végtelen vezeték kötegeken, úgynevezett ”buszokon” kommunikálnak. Ezáltal a ”csak” mechanikus autószerelés, mint olyan, lassan eltűnik. Minden műhelyben felmerül az igény a diagnosztikai műszerekre…

A műszerek hamisítványainak használata súlyos büntetést akár börtönt is érhet!

(more…)

Beszámoló a 2010-es Soproni Autószerelő Szakmai Napról
Filed under: Extra,Varga Zsolt

A soproni Autószerelő Szakmai Nap immáron 5. éve került megrendezésre. Erre a konferenciára évről évre több autószerelő látogat el, hogy neves előadóktól értesülhessen a szakma újításairól, és megismerkedjen a legújabb műszerekkel.

Idén rendhagyó módon nem január utolsó hetében, hanem március 19.-i hétvégén került megrendezésre a konferencia. De nem ez volt az egyetlen változás. A márciusi szakmai nap a megszokottól eltérően nem egynapos volt illetve idén az Intent Hungária Kft. az Áramkör Egyesülettel karöltve rendezte meg az eseményt.

(more…)

Meghívó: 2010-es Soproni Autószerelő Szakmai Nap

A soproni Autószerelő Szakmai Nap immáron 5. éve kerül megrendezésre. Erre a konferenciára évről évre 150-200 autószerelő látogat el, hogy neves előadóktól értesülhessen a szakma újításairól, és megismerkedjen a legújabb műszerekkel.

(more…)

Áramszünet

Hosszas távolmaradás után ismét új információkat szeretnénk megosztani. Talán a következő bejegyzések ismét hasznosak lehetnek számotokra. Az elmúlt pár hónap sok tapasztalattal gazdagított minket ezeket közkincsé tesszük.

Ünnep

Minden kedves olvasónknak Békés, Boldog Karácsonyt Kívánunk!

Reméljük jövőre is sok hasznos információval szolgálhatunk!

üdvözlettel:

Varga Zsolt, Pápai Károly Balázs

Csendet kérek, Diagnosztizálok!

Üdvözlet mindenkinek az autódiagnosztika, air jordan 26 nike soldes running szerintünk kicsit formabontó világában! Nem titkolt célunk, cheap uggs adidas nmd hogy minden olvasónknak hasznos információval és segédlettel szolgáljunk a napi munkájuk során. uggs uk sale nike air jordan femme Reméljük nem okozunk csalódást, cheap air max oakley jupiter squared de ha mégis… ugg mini bailey button oakley femme pas cher állunk elébe.