Autovillamossági alkatrészek Autovillamossági szakszerviz Műszer gyártás, forgalmazás
RegisztrációBejelentkezés

Kvíz kategória archívuma

Gazdátlan multiméter

Sajnos nem érkeztek válaszok a SAAB alapbeállítás kérdésre. A válaszadás lehetőségét ezennel lezárom.

folyt. köv.

"Szabot" nem javít senki?

Még mindig várom a SAAB beállítási információt!!!

SAAB 9.5 alapbeállítás

Kedves kollégák!

Ismét ajándékozni támadt kedvünk. Aki pontosan meg tudná mondani, hogy a SAAB 9.5 (1998 évjárat, 2000ccm) gépjármű fojtószelep alapbeállítását hogy lehet elvégezni, annak egy EM129 multimétert küldünk.

A sales@intent.hu e.mail címre várjuk a helyes megoldást.

Figyelem!!!

Csak az első válasz beküldője kap ajándékot.

Sok sikert!

A megfejtés…

Köszönet Sefcsik László úrnak, a kissé későn érkezett, de roppant frappáns válaszért.

Tehát szerintem mivel a 4-es és 5-ös láb test potenciálon van, így a konnektor csatlakoztatásakor ez lesz az első kapcsolat a teszter és az autó kábelezése között, megelőzhetjük a potenciál különbségekből adódó kisüléseket.

Remélem Molnár József úr is elfogadja!

(PKB)

Küldjük az ajándékot…

A mai nap mikor beértem a céghez, a sok spam közűl hirtelen előbukkant egy levél. Egy kedves kolléga elküldte a tüskés választ.

A részletekről később …

Nincs válasz?

Sajnos hiába vártam a jó válaszokat, pedig nagyon ötletes ajándékot tudtunk volna küldeni!

De ha mégis valaki tudná a tüskék történetét, szívesen fogadom. Amennyiben valaki személyesen szeretné megmondani a pontos választ, megteheti október 11 és 13 között a Hungexpo területén megrendezésre kerülő Autó Di-Ga kiállításon. Keressen az Intent Hungária Kft. standján. Az Ajándék OTT lesz és Mi is.

Nem jöttek a "tüskés" válaszok

Eltelt 6 nap mióta feltettem egy érdekesnek tűnő kérdést. Valahogy nem érkeztek válaszok. Csak az első 5 jó válasz beküldője részesül ajándékban! Hajrá!!!

A kilógó tüskék története…

A mai nap szerencsésnek érezhetem magam, hiszen ellátogatott cégünkhöz Romániából, Molnár József barátom. Sokan ismerhetitek, hiszen ő az aki a VAG-COM nevű program magyar és román nyelvű fordításáról folymatosan gondoskodik, sőt a mindennapokban gyakorló diagnoszta és autószerelő. Korán reggel már cégünk telephelyén voltak kollégájával, ( Jocó nem sokat alszik!) A szokásos üzelti megbeszéléseket egy baráti ebéd követte. Ami sokkal többet jelentet számunkra mint pár elcsépelt telefonhívás. Itt előtérbe került, mi más mint a szakma. Jocó egy, számomra fontos információval gazdagított meg bennünket,

Az információ

Sokan használtok diagnosztikai eszközöket, ki ilyet – ki olyat. De mégis, kevés szerelő találkozik olyan OBD csatlakozó fejjel ahol a 4-es és az 5-ös tüskék kilógnak a többi közül. Miért is van ez?

JÁTÉK…

Kérnélek benneteket, amennyiben pontos választ tudtok erre adni, küldjétek el számomra a hónap végéig, e.mail-ben. (sales@intent.hu)

Az első 5 jó válasz beküldője gazdagabb lesz egy limitált darabszámban készített “csúcsszuper” pólóval. Ígérem a jó választ közzé teszem.