Autovillamossági alkatrészek Autovillamossági szakszerviz Műszer gyártás, forgalmazás
RegisztrációBejelentkezés

Kategórián kivül kategória archívuma

ASM-X – a jövő diagnosztikai szoftvere

Az 1999-ben bejegyzett SuperScan ma már a világ egyik legsikeresebb diagnosztikai műszerévé nőtte ki magát. Jelenleg a fejlődés 3. fázisában vagyunk, melyben a SuperScan 3 az “Intelligens diagnosztika” nevet kapta. Ezt eredményezte a hihetetlen sok új funkció beépülése, ami teljesen interaktívvá teszi a szoftvert..


A teljesen újratervezett SuperScan szoftver az AutoScanManager-X vagy ASM-X, egy igazán versenyképes új szoftver, a világon is egyedülálló lehetőségekkel…

(more…)

Meghívó: 2010-es Soproni Autószerelő Szakmai Nap

A soproni Autószerelő Szakmai Nap immáron 5. éve kerül megrendezésre. Erre a konferenciára évről évre 150-200 autószerelő látogat el, hogy neves előadóktól értesülhessen a szakma újításairól, és megismerkedjen a legújabb műszerekkel.

(more…)

Áramszünet

Hosszas távolmaradás után ismét új információkat szeretnénk megosztani. Talán a következő bejegyzések ismét hasznosak lehetnek számotokra. Az elmúlt pár hónap sok tapasztalattal gazdagított minket ezeket közkincsé tesszük.

Ünnep

Minden kedves olvasónknak Békés, Boldog Karácsonyt Kívánunk!

Reméljük jövőre is sok hasznos információval szolgálhatunk!

üdvözlettel:

Varga Zsolt, Pápai Károly Balázs

A tanúlságos hétvége

Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk a kiállítással kapcsolatban. Ezúton szeretném megköszönni azoknak, nike pas cher 2017 akik meglátogattak és bocsánatot kérnék azoktól, ray ban collection 2013 homme akik a nagy tömeg miatt nem jutottak be a standunkra. nike roshe run Köszönet illeti a kollégák kitartó munkáját, hogy az érdeklődő szerelőknek a helyzethez mérten a legtöbb információt átadták. Tapasztalataink azt igazolják, Nike Air Max Cheap hogy ezek a pár napos rendezvények csak minimális betekintést engednek a készülékeink igen jelentős tudásába. Ezért, classic short ugg boots reményeink szerint, egy többnapos “tanfolyam” keretében, lehetőséget nyújtunk a készülékek tudását elsajátítani. asics pas cher Szakavatott kollégák, ugg mini bailey button (akiknek nevét még nem szeretném nyilvánosságra hozni) oroszlánrészt vállaltak, Nike Air Max 1 Femme eme nemes ügy kivitelezésében. air jordan hydro A részletek és az időpontok még egyeztetés előtt állnak,